Face-up Workshop door Softpoisondollz!

De Epic Dollfair is weer in de aantocht en we hebben een leuke Face-up workshop in de aanbieding, om jouw dag nog leuker te maken. Deze workshop zal begeleid worden door Softpoisondollz.

Hoe zal deze workshop eruit gaan zien; 
Samen met een groep van max. 8 mensen zullen wij een face-up gaan plaatsen op een eigen doll hoofdje.

Aan eigen materiaal face-up spulletjes zoals kwasten, pastels etc. hoef je niet te denken, want wij hebben aan alles gedacht. Mocht je deze wel willen meenemen, dan mag dit natuurlijk. (Let dan a.u b. wel goed op je eigen spulletjes.)

Er is ruimte voor zowel beginnende, als ervaren face-uppers. Dus mocht je gewoon lekker met andere willen kletsen en face-uppen, dan ben je van harte welkom.

De face-up zal aangebracht worden door middel van het volgen van een handleiding. Hierin staan duidelijk omschreven hoe een basis face-up aangebracht zou kunnen worden. Natuurlijk zal Softpoisondollz je begeleiden door het gehele proces.

Aan het einde van de workshop mag de handleiding mee naar huis genomen worden. Dus treuzel vooral niet om het thuis lekker nog eens te proberen.

En mocht je vragen hebben die tijdens de workshop niet beantwoord zijn, kom dan gerust langs de stand van Fairfox Design en Softpoisondollz. Hier staan Softpoisondollz en Dragonwings236 altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Lijkt het jou leuk om mee te doen aan deze workshop?
Schrijf je dan nu in: https://epicdollfairnl.wordpress.com/face-up-workshop
Deelname is 10 euro p.p.

Plaats een reactie